Nieuws

Nieuws

 

Wellicht heeft u het reeds gelezen: Duitse hypotheekverstrekkers willen de Nederlandse markt op met goedkope hypotheken. Hoeveel goedkoper? Veel goedkoper. Tot wel 2,6% voor tien jaar vast, en vervolgens voor 1,5% tot aan uw pensioen. U vraagt zich misschien af:  “Hoe is dit mogelijk? Voor wie telt dit eigenlijk? Waar zit het addertje, en: hoe kan ik zo’n hypotheek krijgen?” Door slechts contact met ons op te nemen!

 

Om met de eerste vraag te beginnen; Duitsland heeft andere wetten op het gebied van pensioensregeling en hypotheekrenteaftrek. Dit laatste bestaat niet in Duitsland. Daarom ontwerpen ze hypotheken waarin alles draait om aflossen, en zorgen dat bij het pensioen de hypotheek is afbetaald. De hypotheekrente is daarop afgestemd – extra laag dus- met als resultaat een kortere looptijd en lagere kosten.

 

Wanneer deze hypotheken naar de Nederlandse markt gebracht worden, vallen ze onder de Nederlandse belastingwetten, en is de rente dus wel aftrekbaar.  Gevolg: lagere maandlasten dan bij een doorsnee Nederlandse hypotheek, kortere looptijd en door aflossen een kleinere kans op een restschuld.

 

Wij bemiddelen slechts voor een enkel Duits hypotheek product op de Nederlandse markt, bedoeld voor particulieren die zelf in het betreffende pand gaan wonen.

 

Schwabisch Hall, de Duitse hypotheekverstrekker waarmee wij al enkele jaren een samenwerkingsverband hebben, presenteert een financiering voor 70% van de WOZ/marktwaarde, tegen een 10 jaar vaste rente van 2,85% en vervolgens 2,25% tot de pensioengerechtigde leeftijd. Ideaal voor mensen met een overwaarde op hun eigen woning of met eigen geld als inbreng. 

 

 


 

Hypotheken

 

Klik hier voor meer informatie over de Duitse hypotheek

Verzekeren

 

Ook een overlijdens-risicoverzekering die bij u past?

Maak een afspraak

 

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.